суботу, 4 лютого 2012 р.

Битумная черепица. Кровля

Покрівля з Битумной черепицы


Все більшої популярності набирає в останні роки крівля з Битумной черепицы, яка має багато назв (Битумная черепица, шинглас, м'яка крівля, м'яка черепиця, гнучка черепиця), але всі вони, по суті, означають одне і теж. Битумная черепица відноситься і до штучних покрівельних покриттів, і до м'яких покрівель, оскільки вона ідеально поєднує в собі всі достоїнства і переваги рулонних матеріалів, до яких вона до того ж дуже близька за структурою. Гнучка черепиця являє собою плоский лист невеликих розмірів зі спеціальними вирізами різної форми по одному з країв.


Битумная черепица виготовляється на основі скловолокна, який поєднує в собі природний і модифікований бітумний компаунд, завдяки чому така крівля неймовірно міцна і при цьому в достатній мірі еластична. Битумная черепица - це найбільш прийнятне поєднання ціна-якість. Матеріал, що використовується для її виробництва, тобто модифікований бітум, бездоганно стійко переносить усілякі дії грибків, вологи і залишається в чудовому первісному стані.


Керамическая черепица - оптимальный кровельный материал, который прослужит вам долго, и украсит вашу крышу по-особенному. Битумная черепица - оптимальная кровля в плане денежных затрат на материал, монтаж и транспортировку. Битумная черепица - качество и эстетика!


Саме тому м'яка крівля знаходиться в безпеці від негативного впливу навколишнього середовища, неймовірно міцна і довговічна, представлена ​​різноманітною гамою кольорів, завдяки верхньому покриттю різнобарвним гранулятом, які мають властивості зберігати відтінок довгі роки без найменших змін, при цьому також надійно захищати покрівлю від дії ультрафіолету, вологи і різних впливів іншого плану. Нижня ж частина черепиці оснащена спеціальним клейким шаром, який покривається силікованою плівкою для збереження клеючих властивостей безпосередньо до моменту використання.


Крівля з Битумной черепицы з легкістю встановлюється на різні типи будинків як нового зразка, так і в разі реконструкції старих будинків, для чого навіть не потрібно видаляти попереднє покриття - просто досить провести деякі роботи з підготовки його для подальшого покриття. М'яка крівля - це ідеальне рішення для різних будинків, тому що зовнішній вигляд такого будинку є гармонійним і просто бездоганним, ідеально вписується в дизайн всього будинку і навколишнього середовища, тому прекрасно виглядає і на заміських спорудах, і в центрі величезного мегаполісу зі своїми витонченими формами, бездоганними рельєфами і різноманітними кольорами.


Битумная черепица - переваги матеріалу


М'яка черепиця виготовляється з декількох шарів: склохілст в основі матеріалу, далі використовується покращений бітум, зверху м'яка крівля вкривається базальтовим гранулятом, а знизу має морозостійкий бітумно-полімерний шар з самоклеючими характеристиками, і останній штрих - це силіконова плівка на попередній шар з метою захисту властивостей клею. Гнучка черепиця дуже зручна у використанні завдяки своїм маленьким розмірам і невеликій масі, а також неймовірно компактною і зручною упаковці,
такі характеристики з легкістю дають можливість провести монтаж Битумной черепицы навіть не професіоналові, а просто звичайному обивателю з запасом основних знань і навичок, і Битумная черепица буде виблискувати на вашій крівлі у всій красі. Але якщо ви сумніваєтеся у своїх можливостях, та й так для перестраховки, краще доручити це відповідальне завдання професіонала - спеціалісту - монтажникові. Ну а в разі невеликого обсягу роботи, повірте, ви впораєтеся й самі, оскільки укладання Битумной черепицы, слідуючи чітко всіх інструкцій та рекомендацій, наведених нижче, суща дрібниця.


Керамическая черепица - оптимальный кровельный материал, который прослужит вам долго, и украсит вашу крышу по-особенному. Битумная черепица - оптимальная кровля в плане денежных затрат на материал, монтаж и транспортировку. Битумная черепица - качество и эстетика!


Битумная черепица - технологія


Технологія укладання Битумной черепицы передбачає температуру зовнішнього середовища від плюс 5 градусів, але в принципі можна і при меншій, але з урахуванням додержання деяким вимогам, як, приміром, зберігання пелюсток черепиці в теплому сухому приміщення безпосередньо перед самою укладанням. Також рекомендується користуватися спеціальними грілками або будівельним феном в процесі роботи, що суттєво допоможе розплавити самоклеючий шар, який зазвичай плавиться під впливом сонячного тепла (саме тому при жаркій погоді можна зберігати упаковки з черепицею безпосередньо під сонцем). Даний шар відповідає за міцне кріплення і герметизацію покрівельного покриття, за цілісність конструкції, так як також скріплює всі її елементи. Також важливо тримати черепицю в теплі у зв'язку з крихкістю бітуму при його замерзанні, а Битумная черепица повинна бути гнучкою і еластичною для укладання на крівлі різної форми, або на ковзани або розжолобка.


У холодну пору можна і не укладати покрівлю, а, приміром, провести всі підготовчі роботи (мається на увазі будівництво кроквяної системи, укладання дерев'яного настилу або плити OSB, утеплення, паробар'єр та гідроізоляція), але для цього необхідно використовувати спеціальну конструкцію, яка зможе надійно захистити ваш будинок від опадів і впливу навколишнього середовища іншого плану.


Битумная черепица - особливості

Мається на увазі спеціальна поліетиленова плівка або ж руберойд, якими покривається крівля, а при бажанні і весь будинок (у разі потреби твори ремонтних робіт в інших місцях будівлі). А навесні, як тільки температура досягне позначки в +5 градусі
Битумная черепица

в, можна приступити безпосередньо до монтажу Битумной черепицы, самого покрівельного покриття.
Крівля з Битумной черепицы прекрасно поєднується з вікнами для даху. За рахунок хороших характеристик крівельне покриття з Битумной черепицы збереже цілісність на довгі роки. Міцна гідроізоляцією даху створить чудову погоду у Вашому домі.

Битумная черепица ідеально підходить під всі перераховані вище вимоги і є ідеальним рішенням для різних будівель і різноманітних за своїми формами покрівель, забезпечує комфорт і затишок у домі та зовнішню красу конструкції, прекрасно гармонуючи як з усім будинком у цілому, так і з навколишнім середовищем будинок.

При всіх даних характеристиках і можливостях гнучка черепиця пропонується за цілком доступною і сприятливою ціною, так що зі стовідсотковою впевненістю можна заявити про гармонійне співвідношення ціна - якість, за яким Битумная черепица проводиться.


Битумная черепица - недоліки



Гнучка черепиця практично не має недоліків, причому настільки міцна і проста за своєю конструкцією, що укладання Битумной черепицы може з легкістю здійснюватися звичайним споживачем з невеликим багажем знань, чого абсолютно не можна сказати про покрівельні покриття інших виробників, і при цьому ціна, за якою пропонується Битумная черепица, настільки приваблива і доступна, що м'яка крівля дійсно найбільш популярне покриття в сучасному будівництві.


Ціна на бітумну черепицю так само варіюється в залежності від конкретного виробника, до якого ви вирішили звернутися при виборі крівлі, так як Битумная черепица може проводиться з різних матеріалів або ж за різними технологіями. Але при цьому ціна все одно є не високою у порівнянні з тими зручностями і характеристиками, які досягаються з використанням гнучкої крівлі: найвищий рівень еластичності і довговічності, при цьому маючи прекрасний зовнішній вигляд, який прекрасно гармонує із загальним видом будинку й навколишнім ландшафтом, а верхній покрив черепиці надійно захищає покрівлю від всілякого зовнішнього впливу (не страшний ні дощ, ні вітер, ні можливі пошкодження при транспортуванні, зберіганні або ж укладанні Битумной черепицы), зберігаючи всі естетичні характеристики.


Битумная черепица керамическая черепица

Битумная черепица


Битумная черепица керамическая черепица
У зв'язку з цим ми можемо з упевненістю заявити про відповідність ціна і функціональність, які несе в собі Битумная черепица. Ціна також виражає і фінансові витрати на монтаж і зазвичай вказується за 1 кв. м.



 


Битумная черепица

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар