суботу, 4 лютого 2012 р.

Асортимент. Керамическая черепица

Асортимент керамічної черепиці


Дах з керамічної черепиці, Керамическая черепица, черепіцаНа сьогоднішній день пропозиція ринку керамічної черепиці досить різноманітно і може задовольнити найвишуканіші вимоги до дизайну даху. Воно включає десятки видів керамічної черепиці різних форм, профілів і кольорів.

За багатовікову історію керамічної черепиці придумано безліч форм, з яких можна виділити три основні:

- Керамическая черепица плоскої форми - бобровий хвіст;

- Жолобчаста Керамическая черепица - антична, татарська, чернець-черниця

- Керамическая черепица хвилеподібної форми - голландська, яка і сьогодні надзвичайно популярна.

У наші дні випускають кілька типів рядовий керамічної черепиці, таких як: плоска стрічкова, пазова стрічкова, пазова штампована, однохвильова, двоххвилева, жолобчаста та інші. Форма керамічної черепиці визначає спосіб її укладання і область застосування.

Сучасні види керамічної черепиці дозволяють частково компенсувати такі недоліки традиційних моделей черепиці, як велику вагу, трудомісткість монтажу і можливість задування крапель дощу і снігу.


Керамическая черепица - оптимальный кровельный материал, который прослужит вам долго, и украсит вашу крышу по-особенному. Битумная черепица - оптимальная кровля в плане денежных затрат на материал, монтаж и транспортировку. Битумная черепица - качество и эстетика!

Більшість видів керамічної черепиці з'єднуються між собою замками, які розташовані на тильній стороні (черепичні плитки защипуються, закриваючись на замок). Виступаючі гребені створюють перешкоду для проникнення атмосферних опадів в підпокрівельний простір.

Асортимент. Керамическая черепица битумная черепица

Також необхідно відзначити, що Керамическая черепица збільшилася в розмірах: тепер її треба штук 11-15 на 1 м2, а іноді і 8,5. Зменшився і вага керамічної черепиці: 35-40 кг на 1 м2. Крім того, з недавніх пір з'явилася можливість зменшити кут нахилу даху з керамічної черепиці до 15 °.

З'явилася Керамическая черепица з новими покриттями. Наприклад, з покриття з ефектом лотоса дощова вода безперешкодно змиває весь бруд (тобто не потрібна механічна очистка керамічної черепиці). Завдяки покриттям, що наноситься методом напилення, Керамическая черепица набуває сріблястий або золотавий колір, що надає покрівлі незвичайний і красивий зовнішній вигляд.

 


Асортимент. Керамическая черепица битумная черепица

Немає коментарів:

Дописати коментар